Live Muziek   Trio

Wij bieden een breed scala aan trio formaties, in uiteraard vele muziekstijlen. Kijkt u gerust eens rond naar de vele mogelijkheden.

   PAGINA: 1  |  2
Trio Black Pearl
Aantal sets:
4x45 minuten
Prijs vanaf:

btw: laag

Het Trio Black Pearl bestaat uit professionele musici, zang, piano/keys en contrabas/basgitaar, met een jarenlange ervaring op verschillende niveaus. Zij spelen sfeervolle, melodische jazzy/latin/pop (achtergrond)muziek van hoge kwaliteit. Zeer geliefd bij brunch, lounge, high tea, diners, maar ook te vinden op de betere galafeesten, bedrijfsopeningen en theater-after party’s. Het repertoire is erg veelzijdig te noemen en bestaat uit jazz/latin/soul en popsongs van o.a. Jamie Cullum, Michael Bublé, Norah Jones, Diana Krall, Stevie Wonder, Trijntje Oosterhuis, Gloria Estefan etc.

Funfare
Aantal sets:
3 uur
Prijs:
€ 1.195,00
btw: laag

De Funfare is een minifanfare met veel humor, "silly walks" en hippe muziekjes: een visueel en muzikaal opvallend en vermakelijke act. Met hun bonte en vrolijke verschijning trekken zij de aandacht en weten iedereen te verblijden en te verrassen. Er ontstaat een gezellige sfeer met lachende mensen, dansende en meelopende kinderen. Zodra de Funfare voorbij komt staat iedereen er voor stil of houdt op met praten, kijkt verbaasd, en lacht. De Funfare is overal op haar plaats. Geen ruimte te groot of te klein (van voetbalveld tot tuinfeest), geen publiek te dol (van kindercrèche tot driedelig pak) en geen feest te gek (van discoparty tot fanfarejubileum).

Just Friends
Aantal sets:
4x45 minuten
Prijs vanaf:
€ 995,00
btw: laag

Just Friends is een gedreven driemans - formatie en vertaalt elk optreden in een echte “performance”. Energiek en dynamisch geeft de band sfeer aan ieder feest en samen met u, en uw gasten, schept “Just Friends ”de ideale ambiance. Met zorg gekozen kleding, een zeer uitgebreid repertoire, vlotte presentatie en een goed contact met het publiek,....Just Friends voelt de sfeer van ieder feest feilloos aan.

Heeren van het Goede Leven
Aantal sets:
in overleg
Prijs vanaf:
€ 1.195,00
btw: laag

In deze jachtige jaren, met roerende tijden, ondersteund door bombastische beukende deuntjes, loopt iedereen zijn basis wel eens voorbij. De Heeren van het Goede Leven hebben zich uit het jetset-bestaan teruggetrokken om U de romantiek van weleer te laten beleven. Vanzelfsprekend doen zij dit op de meest ambachtelijke wijze: zonder enige vorm van elektriek of ander overschreeuwend materiaal. Ga mee op reis langs oude stijlen jazz, roerige rock 'n roll en pop en laat u op cabareteske wijze meevoeren door de gangen van poëtische spinsels van Neerlandsch meest getalenteerde volksschrijvers van de laatste 100 jaar. Swingende bas en strak gespeelde gitaren zorgen voor een solide basis waarop een krachtige meerstemmige samenzang kan excelleren. Rekent u op een verrassend, verfrissend vermakelijkheidstrio, dat zich immer in verschijningsvorm en repertoirekeuze aanpast aan de sfeer van het gedruis. De sfeer wordt na de spreekwoordelijke uitwisseling van de gebruikelijke vonken tot atmosferische hoogten gedreven...De Heeren bieden u akoestisch genot, gestoeld op een eeuw muzikaal vermaak!

   PAGINA: 1  |  2

Prominent Entertainment
Kerkstraat 16
4664 BR Lepelstraat
Telefoon +31 (0)164-688004
Gsm +31 (0)653-926892
Fax +31 (0)84-8700110
Email: info@prominententertainment.nl
Rabobank: 3061.39.871
IBAN: NL40 RABO 0306139871
BIC:: RABO NL 2U
KVK Breda 20070260
BTW.nr: NL1163.68.226.B01
Loonbel. Nr. 1163.68.226.L01/L02/L03