Wie zijn wij?
Prominent Entertainment staat al sinds 1993 garant voor spraakmakend entertainment in Nederland en België waar wij een ijzersterke naam in hebben opgebouwd. Onze core business bestaat uit het boeken van alle landelijke artiesten, verzorgen van thema decoraties en evenementen verzorging. Dit alles in de meest brede zin van het woord.

Artiesten
Of u nu Corrie Konings, Ben Saunders, Frans Bauer, De Dijk of Di-rect wilt voor uw feest of evenement, 1 telefoontje naar ons is voldoende om uw wens in vervulling te doen gaan.
Als ministerieel erkend artiestenbureau voorzien wij in alle vergunningen om te mogen bemiddelen voor artiesten. Wat houdt dit voor u precies in?
Dat u zaken doet met een gerenommeerd bedrijf, dat zorgt voor afdracht van alle belastingen en loonheffingen, zodat u achteraf nooit wordt geconfronteerd met vervelende naheffingen en/of boetes van de belastingdienst en/of UWV. Een geruststellende gedachte toch?
Op locatie verzorgen wij, indien nodig en mogelijk, de opvang en begeleiding van de door u geboekte artiesten. U heeft verder geen omkijken naar de technische details welke komen kijken voor de artiest het podium op gaat. Onze jarenlange ervaring is voor u de garantie dat al uw gasten het naar de zin hebben.

Thema decoraties
Vanuit eigen magazijn voorzien wij in sfeervolle decoraties welke een absolute meerwaarde geven aan uw feest of evenement. U kunt kiezen uit de thema’s Beach – Jungle – Tropical – Black & White – Horror – Middeleeuws – Balloon Party’s – Après Ski – Honolulu – Spanish – Egyptian – Las Vegas – Doomland - Oosters en Valentijns Party.
Daarnaast verzorgen wij schuimparty’s en casino party’s.
Ons uitgangspunt is dat u en uw gasten het naar de zin moeten hebben, wij verzorgen deze party’s derhalve altijd met eigen personeel, zodat u uw handen vrij heeft voor andere activiteiten.

Live muziek
Een niet te onderschatten onderdeel in ons programma. Van eenmansorkesten tot 12-persoonsformaties, ska tot rock, country tot ’70, Nederlandstalig tot schlagers: alles is te boeken. Maar ook de betere roadshows zitten in ons bestand. Completer kan niet!

Ticketsysteem
Wij zijn een samenwerking aangegaan met Muziement, een organisatie op het gebied van facilitaire zaken met betrekking tot evenementen. Hiermee verzorgen wij het gehele traject voor een evenement van inrichting locatie tot toiletwagens, podiumbouw tot stroomvoorzieningen, alle baraangelegenheden, planning artiesten & bands, levering licht & geluid etc. Ook hebben wij hiermee een hele sterke troef in handen met ons unieke ticketsysteem, waarbij het geld van ieder verkocht kaartje meteen op de rekening van de organisatie komt, dus u kunt meteen beschikken over uw eigen geld! Reden te meer om eens te kijken op www.muziement.nl of om een afspraak te maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Maatwerk
Een steeds vaker voorkomend gebeuren. Uw evenement wordt geheel op maat gemaakt, waarbij wordt gedacht aan de kleinste details. Spectaculaire of ludieke openingen, verfrissend entertainment, temperamentvolle sprekers, doordachte decoraties, onverwachte acts tussendoor, look- en/of sound-a-likes, noem maar op en het kan u zo maar gebeuren! Maar ook de invulling van alle bijkomende facilitaire voorzieningen als feesttent, licht, geluid, stroom, toiletten, verzekeringen, afzethekken of security, alles wordt u geheel uit handen genomen. Wat wenst u nog meer?
U heeft dus voor al uw evenementen slechts 1 bedrijf nodig, waar u met al uw vragen, eisen en wensen terecht kunt. Een bedrijf waarbij u verzekerd bent van een zorgeloos en vlekkeloos verloop van alle festiviteiten, groot of klein. Prominent Entertainment biedt u dit, wat let u om vandaag nog contact op te nemen voor een geheel vrijblijvende afspraak?


Prominent Entertainment
Kerkstraat 16
4664 BR Lepelstraat
Telefoon +31 (0)164-688004
Gsm +31 (0)653-926892
Fax +31 (0)84-8700110
Email: info@prominententertainment.nl
Rabobank: 3061.39.871
IBAN: NL40 RABO 0306139871
BIC:: RABO NL 2U
KVK Breda 20070260
BTW.nr: NL1163.68.226.B01
Loonbel. Nr. 1163.68.226.L01/L02/L03