Themafeesten & Inrichting   Bedrijfsfeesten

Compleet verzorgde themafeesten

Het concept

In onze ogen komt er bij een totaalconcept meer kijken dan een leuk op elkaar afgestemde programmering. Elk thema bevat een originele verhaallijn, waardoor het thema levendig wordt. Beleving, interactie en een thematisch aspect vormen de uitgangspunten bij onze concepten. Elk thema wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Doel is om de gasten niet alleen een leuke avond te bezorgen, maar ze ook van begin tot eind mee op te laten gaan in het thema.

Om te beginnen wordt daarom de complete zaal in desbetreffende stijl gedecoreerd. Daarnaast worden diverse entertainers ingezet om de gasten te verwelkomen en ze bezig te houden met diverse activiteiten. Zij zijn ook de hoofdrolspelers in de verhaallijn bij het thema en nemen ook de presentatie van de avond voor hun rekening. Als laatste is er dan ook nog de dj die zich zowel qua muziek als qua kleding volledig aanpast aan het thema. Als extra service worden ook de gehele avond foto’s genomen.

De organisatie

Om de kwaliteit te waarborgen werken we met een vaste groep entertainers. Per avond worden ca. 7 mensen van onze zijde ingezet: 1 ceremoniemeester, 3 entertainers, 2 dj’s en 1 decorbouwer. De ceremoniemeester zorgt er op de avond zelf voor dat het gehele entertainmentprogramma vlekkeloos verloopt. Tevens is deze persoon het belangrijkste aanspreekpunt voor u als opdrachtgever.

Indeling van de avond

De totale showduur is 5 uur. Begin en eindtijd zijn nader te bepalen. Uitgaande van een begintijd van 20.00 uur ziet het tijdschema bij de concepten er globaal als volgt uit:

20.00 uur        ontvangst gasten met welkomstdrankje

20.30 uur        opening van het (thematische) buffet

22.00 uur        begin entertainmentgedeelte door dj en entertainers

01.00 uur        einde

Per thema kunnen kleine wijzigingen optreden in het tijdschema. Er wordt echter wel bij elk thema uitgegaan van deze basis.

Het aanbod

We hebben bij de ontwikkeling van de thema’s bewust gestreefd naar een zo breed mogelijk aanbod. In totaal zijn er 8 thema’s uitgewerkt, waarbij naar een mix is gezocht van populaire thema’s en vernieuwende, exclusieve thema’s.

Specificaties van de shows

Elk totaalpakket bevat de volgende materialen / diensten etc:

-          geluidscapaciteit tot 300 bezoekers

-          voldoende decormateriaal om de gehele zaal in het desbetreffende thema aan te kleden

-          ca. 7 medewerkers die het complete entertainmentprogramma invullen

-          passende lichtshow met zowel basisverlichting (Par 56) als effectverlichting

-          alle overige per thema vernoemde materialen

Bovenstaande thema avonden geven u een reëel beeld van hetgeen u mag verwachten. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan het mogelijk zijn, en behouden wij ons het recht voor, om de verhaallijn hier en daar aan te passen. Uiteraard in overleg met u als opdrachtgever. Tevens bestaat de mogelijkheid om de shows uit te breiden of in te krimpen. Wij hebben tevens de beste adressen voor u op het gebied van food & beverage.

   PAGINA: 1  |  2
Highschool Dance
Aantal sets:
avondvullend
Prijs vanaf:
€ 3.495,00
btw: hoog

Staying alive! En nog vele andere hits uit deze glittertijd zullen deze avond weerklinken. We gaan terug naar de jaren ’70 en maken ons op voor het feest der feesten: Highschool Prom! Iedereen kijkt er al weken naar uit. Het belooft een waar spektakel te worden. Ook u maakt zich al zenuwachtig; u wilt er immers prachtig uitzien! 

Trip to Hawai
Aantal sets:
avondvullend
Prijs vanaf:
€ 3.495,00
btw: hoog

Wuivende palmbomen, een tropisch uitzicht en een cocktailbar bezorgen u binnen no-time het ideale vakantiegevoel. Mañana is het toverwoord; niets moet en alles mag. Al vanaf het moment dat u binnentreedt via de entreepoort, die omgeven is door een rotswand, zal het u aan niets ontbreken. Na een hartelijk ‘Aloha’ , waarbij u een bloemenkrans krijgt van 2 Hawaïmeisjes kunt u al van uw eerste cocktail gaan genieten.

Tiroler Après Ski
Aantal sets:
avondvullend
Prijs vanaf:
€ 3.495,00
btw: hoog

Waan uzelf een avond lang in het schitterende Tiroolse winterlandschap; en dat bij een zeer aangename temperatuur. U kijkt uit over een uitgestrekt landschap met in de verte de witte bergtoppen. Het is zo’n heerlijke lange avond waarbij er veel volk op de been is in het pittoreske bergdal. U krijgt een warm onthaal van Heidi en Peter; zowel letterlijk als figuurlijk. Tiroolse gastvrijheid in combinatie met een lekker glaasje glühwijn om alvast in de stemming te komen.

Wild, Wild West
Aantal sets:
avondvullend
Prijs vanaf:
€ 3.495,00
btw: hoog

U bevindt zich in het 19e eeuwse Amerika, waar cowboys nog de dienst uitmaken en de saloon de enige plek van vertier is in de vele dorpjes op de uitgestrekte prairie. Hoewel ‘strangers’ vaak met argwaan ontvangen werden, zal het u aan niets ontbreken. Bij binnenkomst krijgt u een cowboyhoed van een van de cowgirls en na een heerlijk westernbuffet kunt u deelnemen aan de diverse spelen zoals bierpul schuiven, hoefijzer gooien en spijker slaan. Ook kunt u uw collega’s kennis laten maken met uw schietkunsten in de schietkraam.

   PAGINA: 1  |  2

Prominent Entertainment
Kerkstraat 16
4664 BR Lepelstraat
Telefoon +31 (0)164-688004
Gsm +31 (0)653-926892
Fax +31 (0)84-8700110
Email: info@prominententertainment.nl
Rabobank: 3061.39.871
IBAN: NL40 RABO 0306139871
BIC:: RABO NL 2U
KVK Breda 20070260
BTW.nr: NL1163.68.226.B01
Loonbel. Nr. 1163.68.226.L01/L02/L03